Spotkanie z Jarosławem LIgasem, kandydatem na Senatora RP

dodano 2015-09-24 20:10 w kategorii: Wojewódzkie

Dwudziestego pierwszego września bieżącego roku mieliśmy się okazję spotkać  z naszym kandydatem na senatora, Panem Jarosławem Ligasem. Było to spotkanie inaugurujące kampanię wyborczą w wyborach do senatu. To dobra okazja aby poznać się nieco bliżej a także aby Pan Jarek w sposób bardziej szczegółowy przedstawił nam swoje idee programowe a także wizje naszego państwa. Mimo że spotkane od razu przebiegało w ciepłej atmosferze, każdy z nas miał świadomość wyzwań wyborczych i pracy która nas czeka. Mieszkańców powiatu wodzisławskiego zapraszamy przy tej okazji, na October Fest (festyn październikowy) który odbędzie się po raz pierwszy w Parku Rodzinnym Trzy Wzgórza w Wodzisławiu Śląskim. Mamy nadzieję że w pewnej części zostanie odzwierciedlona atmosfera Bierhalle (hal piwnych). Mówimy o tym dlatego że też tam będziemy. My jako SLD, Zjednoczona Lewica i nasz kandydat na senatora Pan Jarosław Ligas. Będzie to świetna okazja do zadania pytań na które chcielibyśmy uzyskać odpowiedź oraz  rozmów na różne tematy. A wiec? A więc do zobaczenia 26 i 27 września w godzinach popołudniowych na trzech wzgórzach.